Het Hart Vastgoedzorg

Welkom op onze website‚Äč

Reacties van onze klanten

Verzorgen van een compleet onderhoud aan de woning

Hoekhuis was een tijd niet geschilderd en er moest best veel gedaan worden. Vervangen van glas, onderdorpels, staanders, trapleuning en schrootjesplafond en schilderwerk buiten. Meerdere offertes ontvangen. Deze was goed gespecificeerd. Goede communicatie en het werk ziet er keurig uit. Er is mij gezegd het zeker te melden als er iets niet naar wens is, dan zal het opgelost worden. Ik beveel dit bedrijf zonder meer aan bij bekenden.

31-8-2019, Bram Vogelaar, Rotterdam HilegersbergAl 2 keer het totale huis aan de buitenzijde geschilderd. De eerste ervaring was zo goed dat we niet verder na hoefden te denken toen er weer geschilderd moest worden. Hij komt de afspraken na en levert goede kwaliteit. Als er iets niet helemaal naar wens is wordt het meteen opgelost.

27-9-2019, Dick Smit, Rotterdam


Vorig jaar heel veel voor ons gedaan. 5 Trappenhuizen gerepareerd en geschilderd, houtrot gerepareerd, 2 huizen binnen volledig gestuct en geschilderd. Goed contact, duidelijkheid, als er bij oplevering iets aan te merken is wordt het dezelfde dag nog verholpen. Super tevreen over dit bedrijf en onze klanten zijn ook vol lof.

31-12-2019, Anoeskha , Rotterdam


Al het buitenwerk gedaan afgelopen week. Er moest af en toe iets geschoven worden vanwege het weer maar dat verliep allemaal soepel. Er was toch nog een heel klein beetje waterschade, dat werd meteen hersteld en het resultaat is helemaal naar wens. 

Alles wordt geregeld en je hebt er verder geen omkijken naar.

 10-1-2020, Eline , Krimpen aan den IJsse


contact met ons

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

bedankt voor uw bericht wij nemen zo snel mogelijk contact met u op